Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ohnivou rozhlednu v Ústí nad Orlicí pokořil v hasičském závodě TFA jihočeský Michal Brousil

Tři jihočeští hasiči se o posledním dubnovém víkendu zúčastnili 11. ročníku soutěže v disciplínách TFA v Ústí nad Orlicí. Nejúspěšnějším z jihočeské trojice byl Michal Brousil, který ve své věkové kategorii do 35 let nenašel přemožitele.

Pořadatelem tradiční soutěže Ohnivá rozhledna je Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje v areálu rozhledny Andrlův Chlum. Hasičský záchranný sbor (HZS) Jihočeského kraje reprezentovali písečtí David Kubiš a Michal Brousil a Ondřej Fišer ze stanice Soběslav.

„Nejúspěšnějším z jihočeské trojice byl Michal Brousil, který ve své věkové kategorii do 35 let nenašel přemožitele. Ve stejné věkové kategorii skončil Ondřej Fišer na 7. místě. David Kubiš obsadil v kategorii do 45 let skvělé 3. místo,“ popsala mluvčí HZS Jihočeského kraje Vendula Matějů.

Tisková zpráva

Štítky hasiči, soutěž, Ohnivá rozhledna, Ústí nad Orlicí, rozhledna, Hasičský záchranný sbor, Jihočeský kraj, Pardubický kraj, Soběslav, Andrlův chlum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ohnivou rozhlednu v Ústí nad Orlicí pokořil v hasičském závodě TFA jihočeský Michal Brousil  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.