Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kukadla jak ze Shreka. Minú, Eliška a Mourek čekají na nové páníčky

Mínu je sice kočičí slečna, pohled ale umí typicky pohádkový. Kdo by jí nechtěl domů? Stejně tak rozkošná je ale Eliška nebo Mourek. První dvě kočičky jsou v budějckém depozitu, Mourek zatím bydlí v táborském útulku pro pejsky. Všichni tři si ale rozhodně zaslouží najít nový domov. Padne vám někdo z této trojice do oka?

Eliška

Eliška je drobná kočička, velmi mazlivá, přítulná, chytrá a hravá. Jsou jí zhruba tři roky a celý svůj život žila venku. Na byt si ale zvykla okamžitě a teď se nejraději vyvaluje v peřině. S ostatními kočičáky se kamarádí, občas se s nimi v zápalu hry prožene, ale umí si i hezky hrát sama. Může tak jít do nového domova k dalším kočkám, nebo i jako jedináček. Potřebuje ale klidnou domácnost, prudké pohyby nebo hlasité zvuky ji děsí. V jídle vybíravá není, má však hodně ráda granulky. Je stoprocentně čistotná.


Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum České Budějovice - Fráni Šrámka)


Minú

Minú je drobounká kočička, která vypadá jako několikaměsíční kotě. Dle jejích nálezců i veterináře jí bude už něco přes rok, neváží však ani dvě kila. Kdo tedy touží po kapesní kočičce, Minú je pro něj ta pravá. V nejbližších dnech podstoupí kastraci, která ale nebude jednoduchá. Minú totiž permanentně mrouská, což ji neskutečně vysiluje, navíc moc nebaští a je nečistotná. Vše se ale urovná záhy po kastraci. Jinak je to mazlivá a nádherná holčička, která má opravdu tak velká kukadla, jako jsou na fotce. Bude dána do adopce pouze do bytu, ne k malým dětem, protože se občas ožene packou nebo na „nepřítele“ rovnou útočně vyběhne. Na další kočičí kamarády si určitě zvykne, ale to se uvidí až časem.


Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum České Budějovice - Fráni Šrámka)


Mourek

Milý a hodný kocourek dostal jméno Mourek, je mu okolo jednoho roku a již může být adoptován do nového domova. Je to hodný, ale trochu plachý kocourek, ale kontakt s člověkem se mu začíná líbil. Má hygienické návyky a mohl by tedy i do bytu, ale rád by bydlel i na zahrádce u domečku. Je to krásný a statný kocour, který se ve světě neztratí a může tedy zůstat venkovním tvorem, který si bude užívat volnost a poskytne nové rodině i své lovecké schopnosti. Kastrace ho čeká v nejbližších dnech a pak už bude moci odjet do nového domova.

Mourek čeká v Útulku pro nalezené psy v Táboře.

Autoři

Štítky kočičí okénko, hledáme páníčka, Kočky ČB, Útulek pro nalezené psy Tábor, domov, Shrek, Fráňa Šrámek, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kukadla jak ze Shreka. Minú, Eliška a Mourek čekají na nové páníčky  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.