Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Táborský útulek má k adopci samé fešáky a jednu krásnou fenečku

Další pejsky, kteří hledají nové majitele, mají v útulku pro nalezené psy v Táboře. Heili, Aiden i Venda hledají nový domov, kde se jim dostane lásky a pohlazení. Nic z toho totiž ještě pořádně nepoznali. Okouzlí zrovna vás?

Heili

Něžná a nohatá fenečka, kříženka pinče Heili, je při prvním kontaktu velmi plachá a nejistá, ale po chvíli je vděčná za pohlazení. Je chudinka hodně vyzáblá, lásky a královské péče se jí rozhodně nedostávalo. Dostala jméno Heili a postupně se pracuje na prohloubení její důvěry, má ráda přítomnost lidí, jen si z počátku není jistá. Manipulace s ní je bezproblémová, je zcela oddaná, ale pokud může, kontaktu s cizím a hlučným člověkem se vyhne. Ale na společnost je zvyklá, sama není spokojená. Bude potřebovat opatrného páníčka, který jí bude oporou a nebude na ní spěchat. Na vodítko už si pěkně zvykla a moc ráda chodí na klidné procházky. Je u ní těžší dobře odhadnout věk, ale bude to sedm a více.

Po rozkoukání bude vhodná k jiným psům, fenám i hodným dětem. Je ráda s lidmi, ale těmi hodnými a v klidném prostředí.

Aiden

Aiden je rezavý středně velký mazel, který přišel do útulku společně se sedmi sourozenci, kteří toho moc o životě nevěděli. Je mu devět měsíců a je to krásný střední mix. Už si zvykl na běžnou manipulaci, na obojek i vodítko, které sice občas žužlá, ale respektuje. Na procházce je zvědavý a až na drobná zaváhání, chce jít stále vpřed. Je to celkově už docela kliďas, prostě pohodář a bohém. Každou procházkou mu jde vše lépe a moc ho baví, když je venku a pozoruje, co se kde děje. Je vhodný pro člověka, který miluje mazlení a bude s ním trénovat a cvičit, do bytu i na zahradu. Je vhodný také k jiným psům, fenám i větším dětem. Zatím nemá zcela dokonalé hygienické návyky, ale ve vhodném prostředí se to brzy naučí.

Venda

Venda je úžasný, roční stafordšírský teriér, kterého bohužel někdo velmi tvrdě cvičil. Bojí se cizích lidí, zvýšeného hlasu a nedejbože, když uděláte rychlý pohyb. Ne, že by Venda zaútočil, to vůbec ne, ale děs v jeho očích, trhá lidské srdce na kusy. Je to pes poslušný, snadno motivovatelný a moc hodný, ale musí se na něj pouze pozitivní výchovou. V útulku pro něj nehledají člověka, který by ho učil tresty, to už si opravdu nezaslouží - ostatně jako žádný pes.

Venda zatím působí, že nebude mít rád jiné samce, ale nejspíše neprošel vůbec socializací, takže by se s tím mělo dát pracovat. Bude mu okolo jednoho roku až dvou let a vypadá to na křížence stafordširského bulteriéra s něčím labradiodním, je to každopádně super krásně stavěný kluk.

Máte o některé z pejsků zájem? Ozvěte se Útulku pro nalezené psy Tábor nebo na telefonní číslo 773 791 322.

Zdroj Útulek pro nalezené psy Tábor

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, ÚTULEK, adopce, pes, Tábor, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Táborský útulek má k adopci samé fešáky a jednu krásnou fenečku  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.