Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Patnáctiletý mladík při bitce na diskotéce utrpěl vážná zranění. Policie hledá svědky incidentu

Z fyzické potyčky dvou mladíků, ke které došlo na diskotéce Atlanta v Mladé Vožici, si mladší z účastníků odnesl vážná poranění. Policie žádá veřejnost o spolupráci při šetření této události, která se stala v pátek 16. března.

K bitce došlo v době mezi desátou a jedenáctou hodinou večerní v pátek 16. března na diskotéce Atlanta v Mladé Vožici. „Dle získaných informací zde došlo k fyzickému incidentu mezi patnáctiletým chlapcem a mladíkem ve věku přibližně dvaceti let. Mladší z nich následkem incidentu utrpěl vážná poranění, se kterými byl převezen do benešovské nemocnice a následně pak na specializované pracoviště jedné z pražských klinik,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policisté vyzývají zatím neustanoveného staršího z aktérů incidentu, aby se přihlásil policistům mladovožického obvodního oddělení a podal své vysvětlení. „Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na lince 974 238 720, na jejich služebně v ulici Plaňková číslo 305 v Mladé Vožici,“ doplnil Doubek.

Zároveň policie žádá každého, kdo byl svědkem uvedeného incidentu, staršího z účastníků zná či má další poznatky vedoucí k ustanovení jeho totožnosti, případně může k události poskytnout jakékoliv další informace, aby je předal na uvedených kontaktech. Pomoci mohou i případná videa či fotografie.

Policistům se zatím podařilo zjistit, že hledaný mladík je ve věku dvacet let, má statnou postavu, měří přibližně 190 centimetrů a má černé, krátce střižené vlasy. Měl by mí také výrazně vystouplé lícní kosti. V době incidentu měl být do tmavého, zřejmě černého či šedého trička. V jeho společnosti se měla pohybovat dívka menší, štíhlé postavy, světlých vlasů, délky na ramena. Na sobě měla mít tričko bílé barvy s nápisem Lewis.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky bitka, bar, výtržnictví, ublížení na zdraví, Mladá Vožice, policie, Atlanta, Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletý mladík při bitce na diskotéce utrpěl vážná zranění. Policie hledá svědky incidentu  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.