Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý řidič zemřel při tragické havárii u Košic na Táborsku

Dnes, v úterý 9. ledna, brzy ráno došlo k tragické nehodě dvou osobních automobilů. Mladý řidič, který z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, nehodu nepřežil.

K nehodě došlo před šestou hodinou ráno na silnici III/13531 v obci Košice na Táborsku. Dvaadvacetiletý řidič Felicie vjel ze zatím nezjištěných příčin do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozu Škoda Fabie.

 „Mladý řidič Felicie na místě svým zraněním podlehl,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Letos jde o první oběť dopravních nehod na jihočeských silnicích.

Přesná příčina a další okolnosti nehody jsou předmětem následného šetření táborských dopravních policistů. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče Škody Fabia proběhla s negativním výsledkem. Dopravu v místě nehody odkláněli policisté ve spolupráci s hasiči po místních komunikacích. Průjezd obcí byl plně obnoven krátce po osmé hodině ranní. Hmotná škoda na vozidlech byla odhadnuta na souhrnnou částku 65 tisíc korun,“ doplnil policejní mluvčí Miroslav Doubek, který jel na místo nehody.

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, Táborsko, smrt, policie, havárie, okres Tábor, Košice, Škoda Fabia, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič zemřel při tragické havárii u Košic na Táborsku  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.