Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Odsouzený muž nenastoupil do vězení, policie po něm pátrá

Strakoničtí policisté stále pátrají po hledaném Davidu Janečkovi. Muž se od letošního května vyhýbá nástupu do výkonu trestu odnětí svobody za spáchané podvody v rámci celé České republiky. Na svém kontě má několik desítek podvodů. Hledaný se může pohybovat prakticky kdekoliv.

„Hledaný nabízel k prodeji vstupenky na hokejová utkání, za které převzal finanční hotovost, ale vstupenky nedodal. Nabízel také dárkové karty na nákup značkového zboží. Po osobním navázání kontaktu s osobami, kterým se představil pod smyšleným jménem, nabízel zvýhodněné karty do značkových sportovních prodejen s údajným nabitým kreditem k nákupu sportovního zboží. Ve skutečnosti částka na kartě neodpovídala, byla nižší nebo byla karta prázdná. Muž se tak obohatil o několik desítek tisíc korun,“ uvedla tisková mluvčí policie Jaromíra Nováková.

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po hledané osobě. „Jakékoli informace po pohybu či výskytu muže sdělte, prosím, na kterékoli policejní stanici nebo na telefonní lince 158,“ dodala mluvčí.

Foto koláž Budějcké Drbny

Štítky pátrání, policie, Stakonicko, vězení, Česko

Odsouzený muž nenastoupil do vězení, policie po něm pátrá  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.