Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vodňanské rybářské dny odstartují již zanedlouho svůj čtyřdenní maraton

PR článek

Je to už 29 let, kdy začalo město Vodňany společně s fakultou Jihočeské univerzity a rybářskou školou upozorňovat na to, že Vodňany jsou městem rybářské tradice, a tuto skutečnost se rozhodli tehdejší organizátoři pozvednout na pozici slavnosti.

Slavnosti se od té doby konají každý rok, a to vždy v květnu. Na rozdíl od let předešlých se nyní zaměřují zejména na návštěvníky z řad laické veřejnosti, pro které je určeno hlavní gró rybářských dní, a to je páteční a sobotní program na náměstí a na Sportovním areálu Blanice.

„Dva dny, dvě stage,“ hlásá upoutávka ve snaze nalákat zejména hudební nadšence na množství kapel, které v rámci programu vystoupí. Návštěvníci tak mohou vychutnat například vystoupení kapel BSP, Brutus, UDG, Žlutej pes, Zakázaný ovoce, Menhir a mnohých dalších, a to zcela zdarma.

Na to vše se mohou těšit ti, kteří vydrží ve Vodňanech až do večera. Do té doby mají možnost navštívit bohatý celodenní program po celém městě – samozřejmě o rybách především budou dny otevřených dveří na rybářské škole a na fakultě a pokusnictví. Děti dostanou možnost se vyřádit v sobotu odpoledne na Sportovním areálu Blanice při programu připraveném speciálně pro ně. O pár metrů dále bude probíhat již osvědčená aktivní výstava iQ Parku Liberec s názvem Hry a klamy, na které se zabaví i dospělí.

Všechny akce a podrobnosti k nim lze nalézt na plakátech a na webové stránce. Poslední květnový víkend se ve Vodňanech určitě nudit nebudete.

Štítky Vodňanské rybářské dny, slavnosti, Vodňany, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Žlutý pes

Vodňanské rybářské dny odstartují již zanedlouho svůj čtyřdenní maraton  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.