Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Pohřešovaná žena ze Strakonic se našla

O zahájení pátrání požádali rodinní příslušníci pohřešované. Tu měli naposledy vidět v pátek kolem desáté hodiny dopolední směřovat k lesnímu porostu Za Rájem ve Strakonicích. Od té doby se nikomu neohlásila.

Pátrají akce byla ukončena v sobotu krátce před polednem. Od páteční desáté hodiny pátraly desítky policistů po pohřešované ženě, která odešla z místa bydliště. Do pátrací akce byl v pátek i v sobotu povolán vrtulník s termovizí.

V sobotu od 09:00 pátrací akce po pohřešované ženě pokračovala společně s dobrovolníky, občany města, kteří se po vyhlášení pátrání spojili na sociálních sítích. Na pomoc se dostavily téměř dvě desítky dobrovolníků, kteří společně s policisty, strážníky městské policie a několika vojáky strakonické brigády pročesávali lesní masivy v katastru obce Strakonice.

Po necelých třech hodinách usilovného pátrání se podařilo jednomu z dobrovolníků ženu nalézt poblíž lesa „Kuřidla“. Pohřešovanou ženu, která byla podchlazená a dezorientovaná, policisté předali do péče lékařů. Velitel pátrací akce na závěr všem poděkoval za aktivní a zodpovědný přístup při pátrací akci a vyzdvihl velmi dobou spolupráci zúčastněných s Policií ČR. Policie ČR zároveň děkuje sdělovacím prostředkům za spolupráci.

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Strakonice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Pohřešovaná žena ze Strakonic se našla  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.