Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Prachaticku se převrátil náklaďák, u nehody zasahoval i veterinář

U hraničního přechodu Strážný dnes brzo ráno došlo k nehodě náklaďáku, který převážel skot. Podle prvotního zjištění policie řidič kamionu, jedoucí ve směru ke státní hranici, reagoval na přebíhající lesní zvěř a vjel s náklaďákem na nezpevněnou krajnici kde se převrátil. Provoz v místě nehody je stále řízen kyvadlově.

K nehodě došlo krátce po půl čtvrté hodině ráno na hlavním silničním tahu u hraničního přechodu Strážný na Prachaticku. Řidič náklaďáku pravděpodobně reagoval na přebíhající zvěř a vjel na krajnici kde se převrátil.

„Ke zranění řidiče nedošlo, zkouška na přítomnost alkoholu proběhla s negativním výsledkem. K posouzení stavu převáženého skotu se na místo dostavil veterinář. K přeložení převáženého skotu byla na místo povolána jednotka dobrovolných hasičů z Horní Vltavice,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek, který dodal, že místo nehody je stále řízeno kyvadlově. Úplné provoznění provozu se předpokládá v odpoledních hodinách.

Dopravní nehoda je předmětem následného šetření prachatických dopravních policistů. 

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, skot, veterinář, okres Prachatice, havárie, Strážný, Horní Vltavice

Na Prachaticku se převrátil náklaďák, u nehody zasahoval i veterinář  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.