Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Při nehodě u Strunkovic nad Blanicí se zranili tři lidé. Škoda je přes sto tisíc korun

Nehodu dvou osobních aut řešili včera odpoledne prachatičtí policisté u Strunkovic nad Blanicí. Příčinou nehody bylo s největší pravděpodobností nedání přednosti v jízdě. Tři zraněné osoby museli záchranáři převézt do nemocnice. Škoda se odhadem vyšplhala na 110 tisíc korun.

K dopravní nehodě u Strunkovic nad Blanicí v části Svojnice, vyjížděli dopravní policisté po druhé hodině odpoledne. „Řidič osobního vozidla Škoda Octavia nedal při vyjíždění z vedlejší komunikace přednost peugeotu přijíždějícímu po hlavní silnici následkem čehož došlo ke střetu. Peugeot byl následkem střetu odražen mimo komunikaci, kde narazil do místní hasičské zbrojnice,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Tři osoby museli být po nehodě s přesně nezjištěnými zraněními převezeny do nemocnice. Dechová zkouška vyloučila alkohol u obou řidičů. „Hmotná škoda na vozidle Škoda je odhadem 60 tisíc korun, na vozidle Peugeot 40 tisíc korun a na hasičské zbrojnici zhruba 10 tisíc korun,“ doplnila Joklová.

Foto Policie České republiky

Štítky krimi, nehoda, polcie, Strunkovice, havárie, Strunkovice nad Blanicí, Peugeot, Škoda Octavia, Svojnice

Při nehodě u Strunkovic nad Blanicí se zranili tři lidé. Škoda je přes sto tisíc korun  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.