Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Týraný pes Marley našel nový domov

Dnes už roční labradorský retrívr Marley, kterého v březnu loňského roku brutálně týral 24letý muž z Prachatic, má novou rodinu.

Video, na kterém útočník do psa kope, škrtí ho a zvedá za krk, obletělo celou republiku. Pes byl majiteli okamžitě odebrán a převezen na veterinární kliniku do Vimperku, kde mu lékaři moc šancí nedávali. Marley, ale ukázal, jaký je bojovník, a během několika týdnů na něm nebylo poznat, kolik utrpění a bolesti má za sebou.

ČTĚTE TAKÉ: Trest za týrání Marleyho je směšný, zlobí se lidé. V Prachaticích opět vyjdou do ulic 

O čtyřměsíční štěně, které v březnu dostala do péče českobudějovická odchytová stanice Animal Rescue byl velký zájem. Denně měli několik stovek telefonátů a i stejný počet zájemců chtěl Marleymu dát nový domov. Nenašel se ale nikdo vhodný. Až teď, po třičtvrtě roce může začít znovu, jinde a s lidmi, kteří ho budou mít rádi.

„Marley je od konce loňského roku v novém domově. Odjížděl od nás bez jakýchkoliv zdravotních komplikací a ani žádné nepředpokládáme. S majiteli jsme preventivně domluvení na veterinárním vyšetření po roce od úrazu, ale ta doba ještě nenastala,“ prozradil Vladimír Kössl, provozovatel stanice Animal Rescue.

Foto Animal Rescue

Štítky Marley, pes, Animal Rescue, týrání, domov, Prachatice, Vimperk

Týraný pes Marley našel nový domov  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.