Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Prachatičtí kriminalisté pátrají po pohřešovaném mladistvém chlapci

Prachatičtí kriminalisté žádají o pomoc při pátrání po patnáctiletém Janu Saifrtovi z obce Mahouš na Prachaticku, který ve středu 21. února odešel z domova do školy, kam ale nedorazil.

Pohřešovaný odešel z domova ve středu 21. února v 07:30 hodin z domova do školy v Netolicích, kam však nedorazil. Naposledy byl spatřen jedním kamarádem ve čtvrtek 22. února na autobusovém nádraží v Českých Budějovicích. Do současné doby se domů nevrátil a jeho současný pobyt není znám. Jedná se o opakovaný útěk z domova.

„Chlapec je zdánlivého stáří 17-18 let, výšky 184 centimetrů. Má hubenou postavu, modré oči, krátké hnědé vlasy a výrazné obočí,“ popsala mladíka policejní mluvčí Martina Joklová.

Na sobě měl při odchodu z domova modré plísňové rifle, modrou maskáčovou mikinu, modrou zimní bundu, černou kšiltovku značky Nike a černé botasky. Přes kšiltovku nosí přetaženou kapuci. U sebe má světle šedý batoh.

Informace o chlapci přijme kterákoliv policejní služebna, dispečer na lince 158, či přímo prachatičtí kriminalisté na telefonním čísle 974 236 446.

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České Republiky

Štítky pátrání, Prachatice, policie, Jan Saifrt, domov, okres Prachatice, Mahouš, Nike, České Budějovice, Netolice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prachatičtí kriminalisté pátrají po pohřešovaném mladistvém chlapci  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.