Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chodkyně nepřežila střet s osobním autem na hlavním průtahu Pískem

Po smrtelné dopravní nehodě motorkáře s vlakem na Táborsku včera večer šetřili další tragickou dopravní nehodu i policisté v Písku. Čtyřproudový hlavní silniční průtah městem I/20 přecházela mladá žena, kterou tam srazilo osobní auto. Chodkyně střet nepřežila.

Tragická dopravní nehoda se stala krátce po desáté hodině večerní soboty na hlavním silničním průtahu I/20, a to v prostoru křižovatky a odbočky k vlakovému nádraží.

Došlo tam ke střetu osobního auta tovární značky Škoda Yeti, jedoucího ve směru od Prahy na České Budějovice, a sedmdvacetileté chodkyně, které přecházela uvedenou čtyřproudou komunikaci ve směru od obchodního domu Lidl k vlakovému nádraží. Žena následkem střetu utrpěla zranění, neslučitelná se životem. Testy na přítomnost alkoholu či jiné návykové látky u třiadvacetiletého řidiče automobilu proběhly s negativními výsledky.

„Přesná příčina, průběh a míra zavinění nehody jsou předmětem následného šetření píseckých dopravních policistů a kriminalistů. K objektivnímu posouzení všech skutečností byla u zemřelé nařízena soudní pitva," uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Mladá žena se tak stala již bohužel 42. letošní obětí dopravních nehod na jihočeských silnicích. „Opětovně tímto důrazně nabádáme všechny účastníky silničního provozu, aby striktně dodržovali všechna pravidla BESIPu a svou pozorností a ohleduplností přispěli k zajištění bezpečnosti na našich silnicích," dodal Doubek.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, doprava, nehoda, střet, chodkyně, smrt, Písek, automobil, okres Tábor, Lidl, Praha, České Budějovice, Škoda Yeti, BESIP

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Novotný

Že by slečna byla pod vlivem? Nyní je v Písku slalomová dráha, a tak pochybuji, že řidič jel závratnou rychlostí.. Krom rodiny slečny je mi líto řidiče.. Tohle bude mít dlouho před očima..

Neděle, 9. září 2018, 11:17Odpovědět

Chodkyně nepřežila střet s osobním autem na hlavním průtahu Pískem  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.