Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Dotkni se Písku dorazí irští The Led Farmers

Čtyři muzikanti, kteří nenechají nikoho v klidu. To je irská indiefolková kapela The Led Framers, která přijede na letošní městskou slavnost Dotkni se Písku. Parta čtyř prima chlápků zahraje na píseckém Velkém náměstí dnes, v pátek 8. června, od 19:30 hodin.

Folk rock s irskými prvky, dominantní nástroje banjo, akustická a elektrická kytara a bubny. To jsou irští The Led Farmers, kteří se představí na letošní městské slavnosti Dotkni se Písku v pátek 8. června.

Parta čtyř prima chlápků, kteří milují festivaly, a protože při svých koncertech nepoužívají playlist, tedy přesně stanovené pořadí skladeb, je každé jejich vystoupení velice interaktivní. 

Svým nezvyklým pojetím irské folkové klasiky zaujali The Led Farmers širokou škálu posluchačů. Koncertují po celé Evropě i v USA, v rodném Irsku se stáli jednou z nejoblíbenějších. Jen za loňský rok odehrála kapela více než osmdesát koncertů. Může se pochlubit dvojnásobným vítězstvím v soutěži All Ireland Music.

Autoři

Štítky kultura, Dotkni se Písku, The Led Farmers, město, slavnost, Písek, Velké náměstí, Irsko, USA, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dotkni se Písku dorazí irští The Led Farmers  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.