Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Písečtí policisté vyšetřují smrt muže v čimelické firmě

Písečtí policisté vyšetřují od čtvrtka 15. března smrt muže, jehož tělo bylo nalezeno ve firmě Siko v Čimelicích. Podle policistů na těle nebyly nalezeny známky cizího zavinění. Další okolnosti a příčinu úmrtí vysvětlí až nařízená pitva.

Tělo šestačtyřicetiletého muže našel ve čtvrtek 15. března pracovník čimelické firmy Siko v zadní části skladové haly. Policisté z obvodního oddělení vyrazili na místo krátce po poledni spolu s kriminální policií a píseckými hasiči. Ti museli tělo vyprostit ze špatně přístupného místa v objektu.

„Kriminalistický technik ohledal místo nálezu a zajistil stopy. Provedeným šetřením kriminalisté zjistili, že jde o šestačtyřicetiletého muže z Ukrajiny, který ve firmě pracoval jako dělník. Přivolaný koroner na těle neshledal známky cizího zavinění, další okolnosti a příčiny úmrtí osvětlí nařízená pitva. Vypadá to jako nešťastná událost na pracovišti,“ upřesnila policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Podle ní měl dělník problémy se zaměstnavatelem, dostal výpověď. Policisté přes zastupitelský úřad zajistili vyrozumění pozůstalých.

Autoři | Foto Jana Kroneislová | Zdroj ČTK

Štítky policie, Písek, smrt, dělník, Čimelice, Ukrajina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Písečtí policisté vyšetřují smrt muže v čimelické firmě  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.