Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Neznámý pachatel zavraždil v mobilheimu u Dobešic na Písecku manžele

Dvojnásobnou vraždu vyšetřuje na Písecku tým kriminalistů jihočeského policejního ředitelství a píseckého územního odboru. Tým rozplétá od pondělního večera vraždu manželského páru. Zavražděného muže a jeho ženu nalezl v pondělí 8. ledna večer syn v jejich mobilheimu u rybníka v katastru obce Dobešice část Pazderna, několik kilometrů od Záhoří.  

Kriminalisté provedli důkladné ohledání místa činu, na místo vyjel i státní zástupce a přivolali také soudního lékaře. Celé okolí také propátrali policisté a pokračovali i následující den.

„Policisté a kriminalisté pátrají po všech stopách, které by s činem mohly souviset. Zatím předpokládají, že manžele zavraždil neznámý pachatel bodnořezným nástrojem pravděpodobně během předcházejícího víkendu 6. a 7. ledna," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Oba dva, muž narozený roku 1958 a o pět let mladší žena, na místě podlehli svým zraněním. Motiv činu není znám.

ČTĚTE TAKÉ: Jihočeští kriminalisté řeší další tragédii. Vyšetřují smrt dvou lidí na Písecku

Kriminalisté proto žádají veřejnost o pomoc, přivítají jakékoliv informace, které by mohly souviset se zavražděnými lidmi nebo s činem. „Důležité je také svědectví každého, kdo o víkendu viděl nějaké podezřelé osoby či vozidla u mobilheimu zavražděných, nebo slyšel podezřelé zvuky či viděl podezřelý pohyb. Pachatele také mohl prozradit štěkot psů, kteří se kolem mobilheimu pohybovali," žádá o spolupráci mluvčí. 

Jakákoliv informace je pro policisty důležitá. „Informace volejte na linku 158, operační důstojník bude poznatky předávat přímo vyšetřovatelce tohoto závažného případu," upřesnil Jiří Matzner.  

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky vražda, pachatel, pátrání, policie, Písecko, manželé, okres Písek, Záhoří, Dobešice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel zavraždil v mobilheimu u Dobešic na Písecku manžele  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.