Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Člen pořadatelské služby dal návštěvníkovi taneční zábavy hlavičku, zlomil mu nos

Jindřichohradečtí policisté řeší incident, který se odehrál minulý týden v pátek na venkovní taneční zábavě v Suchdole nad Lužnicí. Agresor, člen pořadatelské služby, měl poškozeného atakovat jedním úderem takzvanou hlavičkou do obličeje. V nemocnici zjistili, že má napadený muž zlomený nos.

K napadení došlo minulý týden v pátek v nočních hodinách. „V době konání venkovní taneční zábavy, měl být v Suchdole nad Lužnicí, na volné travnaté ploše před kulturním domem, napaden poškozený členem pořadatelské služby,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Lékařským vyšetřením byla u poškozeného zjištěna zlomenina nosu s posunem nosních kůstek. Poté za dva dny byl napadený muž českobudějovické nemocnici operován a do poloviny září byl v pracovní neschopnosti. Včera si agresor převzal sdělení podezření. Nyní je suchdolskými policisty trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, agresor, Jindřichohradecko, Suchdol nad Lužnicí, Nemocnice České Budějovice

Člen pořadatelské služby dal návštěvníkovi taneční zábavy hlavičku, zlomil mu nos  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.