Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Na Jindřichohradecku narazil motorkář do stromu. Nehodu nepřežil

, aktualizováno 18. března 2019, 11:13

Tragické následky má dnešní odpolední nehoda motorkáře na Jindřichohradecku. Ten utrpěl po nárazu do stromu vážná zranění. I přes veškerou snahu lékaře svým zraněním podlehl.

K nehodě došlo krátce po půl třetí odpoledne u Budíškovic na Jindřichohradecku. „Řidič s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy při předjíždění aut. Nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou. Dostal smyk, vyjel mimo silnici a čelně narazil do dvou pařezů. Náraz byl tak silný, že mladého řidiče vymrštil do lesního porostu. Při dopravní nehodě utrpěl řidič motocyklu mnohačetná poranění neslučitelná se životem. Na místě tragické dopravní nehody zasahovaly všechny složky IZS. Byla vyžádána letecká podpora  LZS Vysočina,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Na Jindřichohradecku tak v tomto roce zbytečně vyhasl první lidský život. V Jihočeském kraji se jedná o sedmou osobu, která zemřela při dopravní nehodě.

Foto pcr.cz

Štítky krimi, nehoda, polici, Jindřichohradecko, okres Jindřichův Hradec, strom, Budíškovice, Kraj Vysočina, Jihočeský kraj

FOTO: Na Jindřichohradecku narazil motorkář do stromu. Nehodu nepřežil  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.