Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Lékařka vypila půl litru vodky a usedla za volant

Jindřichohradečtí policisté nevěřili vlastním očím, když přijeli k dopravní nehodě, které se stala 7. ledna kolem 13 hodiny u obce Horní Žďár na Jindřichohradecku. Řidička s vozem Kia tam na rovném úseku vyjela mimo silnici, kde narazila do stromu.

Ukázalo se, že jde o silně podnapilou lékařku. „Řidička byla z místa dopravní nehody převezena  osádkou ZZS J. Hradec do nemocnice  na pozorování. V jindřichohradecké nemocnici podrobili dopravní policisté řidičku dechové zkoušce, jenž byla opakovaně pozitivní,“ popsala tisková mluvčí jindřichohradeckých policistů Hana Millerová.

Žena, která nadýchala téměř dvě promile se policistům přiznala, že v noci vypila půl litru vodky. „Dopravní policisté řidičce zadrželi řidičský průkaz. Po zadokumentování přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky si podezřelá žena  včerejšího dne 14. ledna převzala z rukou policistů sdělení podezření. Nyní je trestně stíhána v režimu zkráceného přípravného řízení,dodala Millerová.

Škoda, která při dopravní nehodě vznikla je přibližně 200 tisíc korun.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, nehoda, lékař, jindřichohradecko, dopravní nehoda, Kia, okres Jindřichův Hradec, Žďár

Lékařka vypila půl litru vodky a usedla za volant  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.