Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihočeští policisté hledají třináctiletou dívku. Neviděli jste pohřešovanou Sarah?

Jihočeští policisté pátrají po třináctileté dívce, která včera, ve čtvrtek 9. srpna, odpoledne odjela z Jindřichova Hradce, ale do cíle své cesty, do Dětského diagnostického ústavu Homole na Českobudějovicku, dosud nedorazila a nepodala o sobě ani žádnou zprávu. Policie žádá při pátrání po pohřešované nezletilé dívce o pomoc širokou veřejnost.

Pohřešovaná třináctiletá Sarah Chloe Breuker je svěřenkyní školského zařízení Dětského diagnostického ústavu Homole u Českých Budějovic. „Včera, ve čtvrtek 9. srpna okolo 16. hodiny odjela z Jindřichova Hradce do uvedeného školského zařízení, tam ale dosud nedorazila. Nepodala o sobě ani žádnou zprávu. V minulosti již několikrát utekla," uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová.

Třináctiletá Sarah Chloe Breuker vypadá na čtrnáct až patnáct let, je asi 160 centimetrů vysoká, má hubenou postavy, modré oči, a hnědé dlouhé vlasy. Na sobě měla černé šaty na ramínka, černé polobotky se šněrováním, bílé ponožky, ale není vyloučené, že se převlékla do jiného oblečení.

„Žádáme každého, kdo by měl jakékoli informace k  pohřešované dívce, ať nás kontaktuje na nejbližší služebně Policie České republiky nebo přímo na lince tísňového volání 158,“ žádá o spolupeáci širokou veřejnost policejní mluvčí.

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České Republiky

Štítky krimi, pátrání, Sarah Chloe Breuker, Homole, pohřešování, diagnostický ústav, Jindřichův Hradec, Čekobudějovicko, okres České Budějovice, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští policisté hledají třináctiletou dívku. Neviděli jste pohřešovanou Sarah?  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.