Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena chtěla jet vodu a tak si předplatila vodácký kurz. Ale naletěla podvodníkovi

Oči pro pláč zůstaly ženě, která se rozhodla proniknout do tajů vodáckého umění. Chtěla absolvovat vodácký kurz, na který složila finanční zálohu. Ale do lodě nesedla a nemá ani peníze. Naletěla podvodníkovi, kterého policie vypátrala a trest ho tak nemine.

Podezřelý, vysokoškolsky vzdělaný muž, jako osoba samostatně výdělečná činná podnikající mimo jiné v oboru pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, převzal loni v létě od poškozené ženy z Jindřichohradecka 16 800 korun jako zálohu na vodácký výcvik. Peníze mu žena měla  zaslat ve dvou platbách na běžné účty. Jenomže žádný vodácký výcvik se dosud nekonal. A muž do současné doby peníze nevrátil, a to ani přes písemné urgence poškozené.

„Podezřelý muž se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl za takový čin v posledních třech letech soudem už potrestán," upřesnila policejní mluvčí Hana Millerová s tím, že  podvodník je nyní  jindřichohradeckými policisty trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, podvod, kurz, vodák, žena, trest, policie, Jindřichohradecko, peníze, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena chtěla jet vodu a tak si předplatila vodácký kurz. Ale naletěla podvodníkovi  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.