Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

SOUTĚŽ: Školáci mohou soutěžit o účast na festivalu animovaného filmu

Třeboňský Anifilm nabídne kromě zajímavých filmů také bohatý doprovodný program. Děti se například mohou na chvíli stát filmovými dabéry. Účast na filmovém festivalu mohou s Budějckou Drbnou vyhrát žáci prvního stupně základní školy, kteří natočí krátké video, zašlou ho Drbně a získají pro něj nejvíc hlasů.

Princip soutěže je jednoduchý. Stačí natočit krátké video, které zachytí, proč by měla zrovna vaše škola nebo třída jet na Anifilm do Třeboně.

Video by mělo být natočené na šířku, 15 až 30 vteřin dlouhé a v co nejvyšší kvalitě. Do soutěže se mohou přihlásit všechny třídy, které své video zašlou přes jakékoliv internetové úložiště na adresu redakce@budejckadrbna.cz.

Termíny

Soutěžní videa můžete zasílat do pátku 20. dubna do 12 hodin. Poté je naleznete na na webu Budějcké Drbny, kde pro ně bude možné hlasovat až do středy 25. dubna. Výherce bude kontaktován následující den, ve čtvrtek 26. dubna a stane se jím škola nebo třída, která pro své video získá nejvíce hlasů z Facebooku.

Program

Výherce soutěže odveze na festival luxusní autobus v pátek 4. května. Pro děti bude připravený program od 9:30 do 12:30. Těšit se mohou na dílničky dabingu, promítání filmů, divadlo a další aktivity.

Autoři | Foto Anifilm

Štítky animátoři, film, Anifilm, festival animovaného filmu, soutěž, Drbna.cz, festival, filmový festival, animovaný film, Třeboň, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Školáci mohou soutěžit o účast na festivalu animovaného filmu  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.