Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: V Černé v Pošumaví narazilo auto do rodinného domu. Řidič byl v kritickém stavu převezen do nemocnice

, aktualizováno 7. února 2019, 12:51

Krátce před půl 8 ráno došlo v Černé v Pošumaví k vážné dopravní nehodě. Do rodinného domu narazil osobní auto a jeho řidič musel být s těžkými zraněními převezel letecky do nemocnice.

Českokrumlovští dopravní policisté vyjížděli dnes před půl osmou hodinou ráno k velmi vážné dopravní nehodě v Černí v Pošumaví. Osobní auto Škoda Octavia narazilo do rodinného domu. „Dle provedeného ohledání a šetření policisté zjistili, že devětašedesátiletý řidič jedoucí od obce Hořice na Šumavě do Černé v Pošumaví pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a povaze komunikace a při vjetí do obce v mírné pravotočivé zatáčce vjel do protisměru, kde přes hromady sněhu narazil do domu,“ upřesnil policejní mluvčí Milan Bajcura.

Řidič musel být v kritickém stavu s těžkými zraněními transportován leteckou záchrannou službou do krajské nemocnice. Provoz na komunikaci byl částečně omezen po dobu vyšetřování nehody a odklízení následků.

Foto Policie České republiky

Štítky policie, krimi, nehoda, Černá v Pošumaví, Pošumaví, rodinný dům, Škoda Octavia, Hořice na Šumavě, nemocnice

VIDEO: V Černé v Pošumaví narazilo auto do rodinného domu. Řidič byl v kritickém stavu převezen do nemocnice  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.