Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Tragédie na Českokrumlovsku. Mladík zavraždil svou nevlastní sestru, sám se udal

, aktualizováno 28. listopadu 2018, 16:07

Jihočeští policisté vyšetřují od nedělní noci brutální vraždu, ke které mělo dojít v obcí Bída na Českokrumlovsku. Teprve šestnáctiletý chlapec měl zavraždit svoji nevlastní sestru. Podle informací TN.cz se mladík sám udal na policii.

K tragické události mělo dojít v noci z neděle na pondělí v obci Bída na Českokrumlovsku. Teprve šestnáctiletý chlapec měl brutálně zavraždit svoji starší sestru. 

Informace potvrdil i policejní mluvčí Jiří Matzner. „Jihočeští kriminalisté opravdu vyšetřují mimořádně závažný násilný trestný čin. Obětí tohoto zločinu je mladá žena. Vyšetřovatel v této souvislosti již obvinil konkrétní osobu. S ohledem na skutečnost, že v případu figuruje mladistvá osoba, a také s ohledem na pozůstalé i okolnosti případu, nebudeme zveřejňovat podrobnosti,“ uvedl Matzner.

Tělo mrtvé dívky měl mladík naložit do auta a odvézt do vedlejší obce, odkud volal kamarádovi a se vším se mu svěřil. Ten ho měl přesvědčit, aby vše oznámil na policii. Podle informací TN.cz je šestnáctiletý mladík, kterého rodina adoptovala, ve vazbě.

Další podrobnosti připravujeme.
 

Foto Jana Kroneislová

Štítky vražda, krimi, policie, Besednice, Českokrumlovsko, okres Český Krumlov

Tragédie na Českokrumlovsku. Mladík zavraždil svou nevlastní sestru, sám se udal  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.