Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při tragické nehodě u Besednic zemřel motorkář

, aktualizováno 16. června 2018, 22:59

V Besednicích na Českokrumlovsku došlo dnes, v sobotu 16. června, odpoledne k tragické nehodě při které zemřel sedmačtyřicetiletý motorkář.

K nehodě došlo dnes, v sobotu 16. června, ve 12:10 v Besednicích na Českokrumlovsku. Čelní střet osobního auta Volkswagen Golf a motorky nepřežil sedmačtyřicetiletý řidič motocyklu. Zemřel následně po převozu do nemocnice.

Podle českokrumlovských dopravních policistů, kteří na místo přijeli, vjel řidič motocyklu z neznámých důvodů do protisměru, kde se střetl s osobním autem. 

„Při nehodě utrpěl velmi vážná zranění a byl leteckou záchrannou službou převezen do Českobudějovické nemocnice, kde bohužel svým zraněním před 17 hodinou podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová. Sedmačtyřicetiletý muž je letošní devatenáctou obětí dopravní nehody v Jihočeském kraji a třetím mrtvým motocyklistou.

 V osobním autě byly podle mluvčí Uhlířové lehce zraněny dvě osoby. „Policisté určili jako pravděpodobnou příčinu nehody vysokou rychlost motorkáře. Případem se i nadále zabývají,“ uzavřela.

 

Štítky nehoda, motorkář, smrt, Besednice, policie, okres Český Krumlov, automobil, havárie, Nemocnice České Budějovice, Volkswagen Golf, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické nehodě u Besednic zemřel motorkář  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.