Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tabasco okoření rockovou scénu novou deskou. Chystá i její křest

Od vydání posledního CD, rockové kapely Tabasco uplynulo přesně deset let. Během té doby kapela aktivně hrála, koncertovala a samozřejmě i tvořila nový materiál. Rockoví fanoušci se tak mohou těšit kromě nové desky také na její křest, který se uskuteční v sobotu 14. dubna v Besednici.

Nahráním CD byly vyslyšeny především hlasy skalních fanoušků, kteří se čím dál více ozývali s tím, že si chtějí muziku kapely poslechnout i jinde než na živém vystoupení. Z nového i časem prověřeného repertoáru bylo vybráno deset skladeb, které se také objeví na nové desce.

„Hlavním záměrem nebylo vytvořit technicky dokonalé dílo, ale naopak zachovat určitý syrový ráz, aby na posluchače padla při nejmenším nějaká ta nostalgie z poctivého big beatu a každý si mohl udělat doma nebo v autě rockový večírek s kapelou Tabasco,“ říká zakládající člen kapely Milan „Tesi“ Kanaloš.

Deska s deseti songy, kterou vydává kapela po deseti letech, se příhodně jmenuje Za deset deset a na albu se objeví klasické rockové vypalovačky s nabroušenými kytarami i pomalejší kousky. Každá rocková duše by si podle Tabasca měla najít své.

Kapela Tabasco své nové album pokřtí v sobotu 14. dubna na své domácí scéně v Besednici v místním kulturním domě. Rockové pecky se začnou ozývat ve 20:30. Tabasco bude na slavnostní události hostit kapelu The Vision, jejíž kytarysta Jirka Drdák, pomůže novou desku pokřtít.

Tisková zpráva

Štítky hudba, kapela, CD, křest, Besednice, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tabasco okoření rockovou scénu novou deskou. Chystá i její křest  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.