Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Je to mazlík, ale při odchytu zlobil - pobíhal mezi jedoucími vozidly. Teď čeká na nové páníčky

Přemýšlíte, že si pořídíte nového čtyřnohého člena rodiny? Že dáte nový domov opuštěným psům či kočkám? Přinášíme přehled odchycených mazlíků, kteří čekají na nové páníčky v útulku Animal Rescue.

Začneme u psů... Nejnovější obyvatel byl nalezen 14. července u obce Mladošovice, kde byl uvázán. Vzhledem k tomu, že je to skutečný krasavec, který je ještě k tomu velmi hodný, se dá předpokládat, že na nové majitele nebude čekat dlouho.

Pořídit si můžete i černého, středně velkého křížence, kterému je zhruba osm let a váží 12 kilogramů. Nalezen byl v květnu u obce Kosov, kde pobíhal mezi jedoucími vozidly. Naštěstí se nikomu nic nestalo - jak účastníkům provozu, tak tomuto hezounovi, který byl odchycen až po uspání z jedoucího auta. Je to hodný a mazlivý frajer.

Radost vám určitě udělá mladičký kříženec Pankrác, který byl velmi bojácný, což se ale stále zlepšuje. V bytě je čistotný a dokonce nemá problémy ani s ostatními psy či kočkami. „Na procházkách se již dobrovolně připojuje k lidem, chodí si pro pamlsky i pomazlení. Problémy má ve stísněných prostorách, kde se cítí stále ohrožený a rychle propadá panice. Nutně by již potřeboval odjet do stálého domova,“ uvedl před několika dny Vladimír Kössl z Animal Rescue.

S ostatními psy dobře vychází i zhruba pětiletý kříženec, který byl nalezen ve Zlivi. Je hodný, přátelský a umí poslouchat. Jen se bojí bouřek.

Už několik měsíců je v útulku asi pětiletý kříženec, který dokáže být milým mazlíkem, který miluje mazlení, ovšem potřebuje mít své jistoty. Nemá rád změny a vzrušení, proto by bylo ideální, kdyby si ho vzal klidný, avšak důsledný páníček.

Nejdéle je v útulku Animal Rescue Joey, za což možná může jeho povaha, kdy se příliš nesnese s jinými psy. Ideální je však pro individuální sporty, věřte, že by si s vámi třeba rád zaběhal. Je to krasavec, ovšem je třeba být trpělivý.

Tentokrát je v útulku i plno čičin. Před několika dny byla přijata čtyři koťata. „Čtyři kočičí holky, ani ne dva měsíce staré, jsme přijali od nálezců z Hluboké nad Vltavou. Paní se o koťata již delší dobu starala, takže jsou i v tomto věku dostatečně samostatná a můžou se brzy rozběhnout do nových domovů. Koťata u nás byla odčervena a ve voliéře okamžitě obsadila boudičku, ve které lumpačí.“

Další koťata si hověla ve Zlivi u domu s pečovatelskou službou, respektive na nevyužívaném postranním schodišti. „Kočičí maminka byla vykastrována a vrácena zpět na místo, kde se o ni stařenky budou starat, koťata zůstávají u nás. Jsou jim necelé tři měsíce a jsou to pěkní divoši.“

Že máte koťat pořád málo? U srdce vás jistě pohladí čtyři čičiny, které byly nalezeny v lese u Dvorů nad Lužnicí. Byly odloženy v igelitové tašce. „Jedná se o dva kocourky a dvě kočičky. Všechna koťata jsou kontaktní a ihned k dispozici.“

Tak co, už máte vybráno? Veškeré informace naleznete na http://www.animal-rescue.cz/index.php?strana=n_zvirata

Štítky pes, domov, kříženec, kočka, rodina, Kosovo, Mladošovice, Zliv

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je to mazlík, ale při odchytu zlobil - pobíhal mezi jedoucími vozidly. Teď čeká na nové páníčky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.