Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nová videa podrobně představí budějckou nemocnici

Čekání na vyšetření v Nemocnici České Budějovice by mohlo být o něco zábavnější, v čekárnách ambulancí a ve vstupním terminále se totiž budou na velkoplošných obrazovkách pouštět videa. Pokud jste nyní povyskočili radostí, že si v nemocnici užijete Ramba nebo Vetřelce, tak se vraťte zpátky na zem. Na filmy nedojde, nýbrž na video spoty, které představí jednotlivá oddělení nemocnice.

Řada lidí se stále v budějcké nemocnici nevyzná, nemá ponětí o moderním vybavení, neví, jaké specializace se zde provádí... Právě to by mohly spoty, které jsou natočeny poutavou formou, změnit.

„Video spoty natáčíme za účelem větší informovanosti našich klientů i laické veřejnosti. Rádi bychom tímto více přiblížili provoz a charakter jednotlivých oddělení, seznámili veřejnost s jejich základní charakteristikou, jako je například počet lůžek, skladba personálu či nejčastěji prováděné výkony. Video spoty jsou natáčeny přímo v prostorách nemocnice, v případě chirurgických oborů jsme například vstoupili i na operační sály,“ uvedla Iva Nováková, manažerka spokojenosti Nemocnice České Budějovice.

Že jste na videa zvědaví, ale do nemocnice se v blízké době nechystáte? Nevadí - nemocnice je bude sdílet také na sociálních sítích a mimo to je naleznete i na stránkách www.nemcb.cz. Bude se jednat o zajímavé rozšíření již poměrně bohaté prezentace nemocnice. Na webovkách naleznete vše potřebné - kontakty, ordinační hodiny, ale i vedoucí oddělení, bližší představení jednotlivých oddělení, mapy a tak dále. A když už jsme u nemocničních stránek, fanouškům historie musíme doporučit sekci Dějiny Nemocnice České Budějovice, kde se dá nalézt plno zajímavostí a hlavně podrobných informací... Příjemnou četbu!

Štítky nemocnice, České Budějovice, Rambo, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová videa podrobně představí budějckou nemocnici  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.