Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté pátrají po mužích z fotografie, mohli by pomoci při objasnění krádeže

Policisté z Budějc pátrají po totožnosti mužů, které zachytily bezpečnostní kamery. Mohli by pomoci při objasnění krádeže kabelky. K té došlo v druhé polovině září v jednom z obchodních center. Poškozená žena měla v tašce peněženku s osobními doklady a platebními kartami, a také mobilní telefon.

Ke krádeži došlo 23. září v jednom z obchodních center ve městě. Poškozená žena přišla o kabelku. V ní měla peněženku s osobními doklady, platebními kartami, a také mobilní telefon.

„Odcizením věcí a zneužitím platební karty vznikla poškozené újma v řádech několika desítek tisíc korun. Policisté hledají dva muže z fotografií, kteří by jim mohli ve věci šetření pomoci,“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Krausová.

Poznáváte muže z fotografií? Ozvěte se policistům na lince 158 či přímo na obvodní oddělení policie Čtyři Dvory na telefonním čísle 974 226 720.

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky krádež, policie, České Budějovice, objasnění, pátrání, platební karta, Lenka Koloušková, Čtyři Dvory

Policisté pátrají po mužích z fotografie, mohli by pomoci při objasnění krádeže  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.