Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rabušic bude Dynamu chybět možná do konce sezony

Fotbalisté Českých Budějovic přišli kvůli zranění na dlouhou dobu o útočníka Michaela Rabušice. Letní posila ligového nováčka má po pondělním zápase v Liberci poškozené vazy v koleni a do konce sezony si už možná nezahraje.

Rabušic musel už po deseti minutách pondělní dohrávky 11. kola v Liberci střídat a vyšetření na magnetické rezonanci potvrdilo vážné poranění. „Michal má poškozené vazy v koleni a chybět bude asi až do konce sezony. Je to pro nás velká ztráta vzhledem k tomu, jak se prezentoval v minulých duelech. Doufám ale, že gólem v Liberci se chytí David Ledecký,“ uvedl českobudějovický trenér David Horejš.

Rabušic posílil Dynamo na konci srpna. Třicetiletý hráč s třemi reprezentačními starty zatím zasáhl v dresu posledního týmu ligové tabulky do čtyř zápasů nejvyšší soutěže a dal dvě branky, obě jako střídající hráč.

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky Sport, fotbal, České Budějovice, Rabušic, zranění, Michael Rabušic, SK Dynamo České Budějovice, FC Slovan Liberec, David Ledecký, David Horejš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rabušic bude Dynamu chybět možná do konce sezony  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.