Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konference Homo Digitalis představí i Pavla Podruha a jeho unikátní projekt baterií pro domácnosti

PR článek

Každoroční národní konference CZEKO pořádaná organizací JCI Czech Republic se po třech letech opět vrací do Budějovic. Letošní ročník s podtitulem Homo Digitalis se věnuje technologiím, které čím dál více ovlivňují náš život ze všech stran. 25. října se mezi řečníky objeví také Pavel Podruh s prvním uvedením bateriového projektu iBatt.energy pro světový trh.

Homo Digitalis shrnuje otázky k současným trendům digitalizace a stále širšího využití chytrých technologií v domácnostech, komunikaci, průmyslu i ve vzdělávání a zábavě. Jaký vývoj a nové možnosti nás čekají? Mohou technologie nabídnout řešení pro vzdělávání, stavebnictví, energetiku nebo boj se suchem? Jak se proměníme my lidé a naše společnost? JCI pozvala osm řečníků, kteří v pátek 25. října v kulturním sále Beseda vysvětlí svou vizi digitální budoucnosti a budou diskutovat s dalšími účastníky konference.

Akce pod záštitou 1. náměstka hejtmanky Josefa Knota začne ve 12 hodin a představí například Marii Krátkou z Google Czech Republic, stavitele živých budov Libora Musila nebo sinoložku Zuzanu Koškovou s příspěvkem o čínské digitální společnosti. Pavel Podruh známý díky projektu Český soběstačný dům, se kterým nedávno získal prestižní ocenění TOYP v Japonsku, tentokrát vystoupí se světovou premiérou nového produktu Plug and Play baterií pro domácnosti. Konference je otevřena široké veřejnosti a kromě přednášek nabízí příležitosti k networkingu. Návštěvníci se mohou seznámit s budějovickým týmem Czechitas a také hosty z Německa, Rakouska, Bulharska a Švýcarska.

JCI Česká Republika je součástí globální leadershipové organizace sdružující mladé lidi, kteří aktivně pracují na svém rozvoji a zároveň usilují o zlepšení svého okolí. Aktivity JCI se zaměřují zejména na vzdělávací a sociální projekty, podporu profesního rozvoje a podnikání. Forma projektů se různí, ale spojujícím prvkem je vždy poskytování příležitostí mladým lidem k osobnímu růstu, získávání nových dovedností a praktických zkušeností. Cílem je naučit se uskutečnit své plány tak, aby měly reálný pozitivní dopad. Konference Homo Digitalis je skvělou příležitostí k setkání s inspirativními lidmi z Česka i ze zahraničí.

Podrobný program konference a možnost registrace zde.

Štítky Homo Digitalis, Pavel Podruh, projekt, Česko, technologie, konference, České Budějovice, Google, Josef Knot, Czechitas, Japonsko

Konference Homo Digitalis představí i Pavla Podruha a jeho unikátní projekt baterií pro domácnosti  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.