Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Malvínka a Attila hledají nový domov

Malvínka a Attila. Tyto dvě kočičí duše stále čekají v útulku na nový domov a někoho, s kým budou moct trávit život. Malvínka je sice dospělá, ale dovádí jako kotě. Attila je zatím stále nedůvěřivý, ale na tom v útulku pracují.

Malvínka

Malvínka je duší i vzhledem ještě kotě, nicméně už je to dospělá rozumná kočička :-) I když velmi ráda dovádí se svými koťaty, jako by byla jednou z nich. Přesto je to máma každým coulem, velmi pečlivá a starostlivá. Dokonce si osvojila čtyřčata ze Slavonic, kterým jejich maminka ještě chyběla. Malvínka je rok až dva stará, milá a velmi mazlivá kočička. Nebojí se dětí, je zvídavá a moc se jí líbí sedět na okně a pozorovat život venku. Mohla by bydlet jak v bytě, tak i v domku se zahradou v bezpečné lokalitě. Byla by to jistě prvotřídní myšilovka, soudě podle toho, jak si dokáže vyhrát se všemi hračkami. Je čistotná a v jídle nevybíravá. Je samozřejmě kastrovaná.
Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Attila

Attila se zatím chová jako správný hunský válečník, jehož jméno nese. Ač se depostrejda snaží jak může - věnuje mu spoustu času, předčítá z knih, mluví na něj, je tento černobílý kočičák stále nedůvěřivý. Pohladit se nechá, pochovat a pomazlit už ne. To zavrčí a prchne. Ale nic nevzdáváme a budeme v socializaci pokračovat. Attila je čistotný a chutná mu vše. Je mu jeden rok.
Kontakt pro zájemce - 771 770 177 (depozitum Karlov u Bechyně)

Autoři

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Slavonice, domov

HLEDÁME PÁNÍČKA: Malvínka a Attila hledají nový domov  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.