Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Začala podzimní část rugbyové sezóny. První domácí zápas je tady

Budějčtí rugbysté přivítají doma soupeře z Brna, tým RC Bystrc. V jarní části sezóny se Budějčákům podařilo proti favorizovanému soupeři na domácím hřišti zvítězit. Ten teď bude chtít v odvetě své zaváhání jistě napravit. Budějovice tedy čeká těžký zápas.

Bystrc na jaře Budějce podcenila a hrála velmi nedisciplinovaně. Toho domácí dokázali využít a postarali se o překvapení celé soutěže hned na její úvod. Od té doby jdou však výkony brněnského mužstva, které dříve hrálo i českou extraligu, znovu nahoru. Budějovický tým má navíc v současné době k dispozici menší množství hráčů než před půl rokem a nebude si moct dovolit střídat. Do zápasu tedy  budou muset dát Jihočeši všechno, pokud chtějí pomýšlet na slušný výsledek.

Chcete-li tedy vidět tuto bitvu na vlastní oči, přijďte se podívat v neděli 15. září na tréninkové hřiště Jihočeské univerzity v areálu Na Sádkách (u Kauflandu). Výkop je ve 14 hodin. Vstupné je dobrovolné a na místě nebude chybět stánek s občerstvením. Rugbysté diváckou podporu jistě velmi ocení. 

Autoři | Foto Rugby Club České Budějovice

Štítky rugby, České Budějovice, sport, pozvánka, Bystrc, Brno, Extraliga ledního hokeje, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Kaufland

Začala podzimní část rugbyové sezóny. První domácí zápas je tady  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.