Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konec trápení s kulatými zády. Prohlédněte si na Zemi živitelce rostoucí nábytek Amadeus, který uleví vašemu dítěti

PR článek

Nábytek, který roste společně s vašimi dětmi. . . Zní to idylicky, že? V případě nábytku Amadeus se jedná o realitu! Přesvědčit se můžete od 25. do 30. srpna na Zemi živitelce, kde bude v pavilonu B1 tento jedinečný nábytek prezentován.

Největší výhodou a předností Amadea je, že se jedná o zdravotní nábytek. To znamená, že vede dítě ke správnému sezení a používání stolu, odlehčuje krční páteři, a kulatá záda. . . ta by tak neměla mít nárok. Váš potomek by vám za to jednou mohl poděkovat.

„V době, pro kterou je typický nedostatek pohybu, dlouhé hodiny strávené u počítače nebo učení, je velmi důležité přemýšlet nad výběrem správného nábytku pro vás i vaše děti. Vsaďte proto na kvalitu s nadčasovým designem. Nábytek Amadeus bude vaší rodině dobře sloužit dlouhá léta,“ uvádí majitel firmy Bedřich Doležel, který se prodejem a výrobou nábytku zabývá více než 25 let.

Investice do zdravotního rostoucího nábytku je vyšší než u diskontního nábytku, vězte ale, že v případě nákupu Amadea nebudete muset řešit například novou židli každé dva tři roky, takže se ve finále tato koupě vyplatí i z hlediska financí.

A co dalšího kromě židlí, stolů a rostoucích setů Amadeus nabízí? Nejrůznější doplňky, jako jsou například odkládací polička nebo podložky pro psaní, dále mobilní ukládací boxy, velmi kvalitní LED lampičky, ergonomická kancelářská křesla a elektrická podnože a stoly. Ostatně mrkněte sami na e-shop.

Kromě funkčnosti a zdravotního charakteru je třeba vyzdvihnout i design nábytku. Jednoduše se jedná o ozdobu každého dětského pokoje.

Amadeus není žádná novinka, naopak je to již roky prověřená kvalita. Navštivte je na Živitelce, zástupci firmy se vám rádi budou věnovat. A vzhledem k tomu, že se blíží nový školní rok, vaše dítě čekají úkoly a učení, možná je právě nyní ideální doba pro pořízení nového nábytku.

Štítky nábytek, děti, Amadeus, Země živitelka, stůl

Konec trápení s kulatými zády. Prohlédněte si na Zemi živitelce rostoucí nábytek Amadeus, který uleví vašemu dítěti  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.