Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: V paneláku v ulici L.M. Pařízka byl nalezen kufr. Pyrotechnici na místě skončili

, aktualizováno 20. srpna 2019, 13:23

Od dnešního dopoledne řeší jihočeští policisté nález kufru v jednom z paneláků v ulici L.M. Pařízka. Na místě byl ráno vidět policejní psovod se psem. Pyrotechnici akci v místě ukončili. Kufřík obsahoval elektronické součástky k anténě, skleněnou lahev a písemnosti. 

„Před devátou hodinou dopoledne jsme přijali oznámení o nálezu kufříku neznámého původu v ulici L. M. Pařízka. Na místo byl přivolán policejní pyrotechnik,“ potvrdil informaci policejní mluvčí Milan Bajcura.

Podle policie se jedná o hliníkový kufr. Na místě jsou policisté, kteří odklánějí dopravu. Ulice je uzavřena pro osoby i vozidla. „Pokud by někdo měl k tomuto odloženému zavazadlu nějaké informace, ať volá na linku 158," uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner. 

Opatření na místě aktuálně skončilo. Pyrotechnici zjistili, že kufřík obsahoval elektronické součástky k anténě, skleněnou lahev a písemnosti. 

Autoři | Foto Jan Pešek

Štítky krimi, policie, pyrotechnik, České Budějovice, kufr, panelový dům

VIDEO: V paneláku v ulici L.M. Pařízka byl nalezen kufr. Pyrotechnici na místě skončili  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.