Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vážná nehoda osobáku s motorkářem si vyžádala těžké zranění. Škoda je přes sto tisíc

Českobudějovičtí policisté řešili včera vážnou dopravní nehodu. K té došlo v katastru obce Svatý Ján nad Malší. Na vině je s největší pravděpodobností nepozornost řidiče osobáku, který si nevšiml předjíždějícího motorkáře. Šestadvacetiletý řidič motorky utrpěl těžká zranění.

K nehodě došlo včera krátce před šestou hodinou. „Řidič v autě jel ve směru od obce Velešín směrem ke Svatému Jánu nad Malší. Při odbočování vlevo na vedlejší silnici si pravděpodobně nevšiml motorkáře, který osobák v tu chvíli předjížděl. Došlo ke střetu přední části motorky značky Suzuki s levou boční částí auta,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Motorkář utrpěl těžká zranění a byl převezen do českobudějovické nemocnice. Při nehodě vznikla škoda za více než 100 tisíc korun. U řidiče osobáku byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. „U řidiče motocyklu nebylo možno vzhledem ke zranění dechovou zkoušku provést. Přesné příčiny a okolnosti této nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ dodala mluvčí. 

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, Českobudějovicko, úraz, havárie, Suzuki, Nemocnice České Budějovice, Velešín

Vážná nehoda osobáku s motorkářem si vyžádala těžké zranění. Škoda je přes sto tisíc  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.