Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

U Munic hořelo auto, zranil se řidič i spolujezdec

Dopravní policisté včera večer zasahovali u dopravní nehody, ke které došlo mezi obcemi Munice a Zliv. Auto tam po nárazu do stromu začalo hořet. Policisté u řidiče, vzhledem k jeho zranění, nemohli provést zkoušku na alkohol. Nařídili proto odběr biologického materiálu, který by měl následně potvrdit, zda byl řidič jakkoli ovlivněn.

U nehody, která se stala včera v devět hodin večer, zasahovali policisté i hasiči. Podle prvotního zjištění nepřizpůsobil devatenáctiletý řidič rychlost jízdy svým schopnostem, vyjel mimo silnici a narazil do vzrostlého stromu.

„Po nárazu se lehce zranil on a jeho spolucestující. Díky pomoci jiných osob se jim podařilo z vozidla dostat ještě před vzplanutím vozidla. Oba si následně do své péče převzali zdravotníci,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura, který dodal, že dechová zkouška nemohla být na místě provedena z důvodu zranění. Dopravní policisté proto nařídili odběr biologického materiálu, který by měl následně potvrdit, zda byl řidič jakkoli ovlivněn.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, požár, hasiči, policie, Českobudějovicko, Munice, Zliv

U Munic hořelo auto, zranil se řidič i spolujezdec  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.