Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dětské oddělení budějcké nemocnice má čtyři nová lůžka. Dostalo je od Kapky naděje

Budějcká nemocnice se od včerejšího dne může pochlubit čtyřmi novými lůžky na dětském oddělení. Dar v hodnotě 250 tisíc korun předali nemocnici zástupci Nadačního fondu Kapka naděje.

„Jsem rád, že se zde dnes můžeme setkat při slavnostní příležitosti, kterou je předání nových nemocničních lůžek pro Dětské oddělení Nemocnice České Budějovice, a to v celkové hodnotě 250 tisíc korun. Doufám, že tato spolupráce bude pokračovat i nadále a že se sejdeme i dříve než po třech letech,“ uvedl ředitel Nadačního fondu Jan Fischer.

Budějcká nemocnice spolupracuje s Kapkou naděje už od roku 2010. „Například v roce 2016 jsme od Kapky naděje dostali tři monitory vitálních funkcí včetně příslušenství v hodnotě 350 tisíc korun. Významný byl mimo jiné i dar videogastroskopu v celkové hodnotě 300 tisíc korun v roce 2012. Spolupráce si velmi vážíme,“ uzavírá předseda představenstva Michal Šnorek.

Tisková zpráva

Štítky nemocnice, dětské oddělení, Kapka Naděje, Nadační fond Kapka naděje, Jan Fischer, Nemocnice České Budějovice

Dětské oddělení budějcké nemocnice má čtyři nová lůžka. Dostalo je od Kapky naděje  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.