Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I výbava k vodě se vyplatí kupovat u odborníků. Jednou z možností je kamenný obchod a e-shop KWS sports

PR článek

Léto je v plném proudu a nastává ten pravý čas na dovolenou. Je ale také od toho zkoušet něco nového. Pokud patříte mezi šťastlivce, které letošní dovolená teprve čeká, nezapomeňte se na ni v čas vybavit.

Nechte se inspirovat pestrou letní nabídkou produktů společnosti KWS sports, které by vám neměly u vody chybět… Nikdo z nás nechce trávit dovolenou s pocitem, že nám něco chybí, že jsme na něco zapomněli. Není nic snazšího než svěřit důvěru do rukou profesionálů v oblasti vodních aktivit a Vaše dovolená se může stát nezapomenutelnou.

Společnost KWS pokrývá široké spektrum aktivit. Aktuálně stále oblíbenější aktivitou a zpestřením volných chvil u vody je paddleboarding. Není nic snazšího než batoh s nafukovacím paddleboardem naložit do kufru auta či jej vzít jednoduše pouze na záda a vyrazit k vodě. Prkno vám dnes zapůjčí kde kdo. Avšak, pocit z půjčeného prkna nikdy nebude takový, jako když máte to svoje jedinečné, vlastní. V nabídce společnosti KWS naleznete rozmanitou paletu kvalitních prken značek Zray, HP, Aquamarine a dalších. Rádi Vám s výběrem poradí na prodejně nebo přes online podporu e-shopu.

Snad každého z nás láká poznání toho, co se skrývá pod hladinou. Ať už jste přístrojový potápěč nebo jen rádi šnorchlujete, není nic nepříjemnějšího, než je špatně padnoucí maska, prasklý řemínek u ploutví, nebo ztracený šnorchl. Širokou nabídku kvalitních produktů jak pro potápěče, tak pro šnorchlisty všech věkových kategorii pro vás v KWS mají stále skladem a nabízí jej včetně odborného poradenství.

Jste příznivcem rybaření a již vás nebaví pouze sedět na břehu nebo veslovat na Vaší pramičce? Pak je možná ten pravý čas si udělat radost nákupem lodního motoru či nafukovacího člunu. Ať už dáte přednost spalovacímu motoru Mercury 5hp, který je unikátním řešením pro ty, kteří chtějí řídit bez jakéhokoli oprávnění, nebo elekromotoru Motorguide v kombinaci se čluny Adventure, rozhodně nezvolíte špatně.

Přesvědčte se sami a prozkoumejte možnosti sortimentu a řešení na míru návštěvou e-shopu společnosti KWS sports nebo její kamenné prodejny v Českých Budějovicích. Prodejnu najdete na Lidické třídě 1277/252. Nabídku sortimentu naleznete na  www.kws-shop.cz.

Štítky KWS, léto, sport, výbava, České Budějovice, internetový obchod

I výbava k vodě se vyplatí kupovat u odborníků. Jednou z možností je kamenný obchod a e-shop KWS sports  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.