Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Magické termíny stále lákají k uzavření sňatku. Svatby v letních měsících lámou rekordy

Podle pracovnic matriky je svatebních obřadů stále nepatrně víc. Nejčastěji si snoubenci nebo partneři vybírají letní měsíce, kdy počty lámou rekordy. Letos ale bylo například uzavřeno i pět registrovaných partnerství, na srpen jsou avizovány další čtyři a páté bude v září.

V létě budou v obřadní síni českobudějovické radnice také svatby zlaté a diamantové. Každoročně si někteří budoucí manželé vyhlížejí „magické“ termíny, kdy se v datu objevují například dvojky.

„Příští rok se jedná třeba o čtvrtek 20.2.2020 nebo sobotu 22.2.2020. Bývá zvykem, že se závazné termíny pro další rok zadávají vždy od října roku předchozího, stejně tomu bude i letos,“ uvedla tisková mluvčí města Jitka Welzlová, která dodala, že už se plní i termíny, kterým dominují devítky. Jde o pondělí 9.9.2019 a čtvrtek 19.9. 2019, kdy jsou hlášeny zatím tři svatby.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky svatba, magické termíny, České Budějovice, rekord

Magické termíny stále lákají k uzavření sňatku. Svatby v letních měsících lámou rekordy  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.