Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Majáles jde do finále. Čeká nás průvod, volba krále a spoustu hudby

Multižánrový studentský festival se přiblížil svému vyvrcholení. Páteční odpoledne a večer na sokolském ostrově bude žít v duchu majálesového krále, českých i zahraničních kapel a pravděpodobně i slunného počasí.

První program odstartuje v pravé poledne. Největší maskový průvod v České republice má letos novou trasu a bude čítat pravděpodobně nejvíce studentů ve své historii.

Po královské soutěži, jejíž vítěz ponese korunu celého Majálesu začne první páteční koncert, který odstartuje Chief Bromden, hrající post rock. Následovaný 7/9, slovenští Elections in the Deaf Town, Iggy Mayerov s žánrem dream pop a shoegaze. Po šesté hodině zahájí večerní část majálesu Houpací Koně, The Atavists, Gospel Dating Service Vložte Kočku nebo Zvíře jménem Podzim se svým alternativním popem.

Zlatý hřeb večera bude jednoznačně umělec Paul Stephan, který na Majáles zamířil až z Anglie, následovaný 1flfsoap + François Svalis a FVLCRVM. Afterparty v music baru Velbloud, bude probíhat v rytmu hudby až do ranních hodin.

Majáles 2019

Pátek, 24. května 2019, 14:24

Majáles 2019
Majáles 2019

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky Mjáles, program, průvod, král, hudba, festival, hudební skupina, finále, Anglie

Majáles jde do finále. Čeká nás průvod, volba krále a spoustu hudby  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.