Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lékařský dům Géčko otevřen

PR článek

Minulý pátek byl slavnostně otevřen za účasti ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské, senátorů Parlamentu České republiky Tomáše Jirsy a Ladislava Faktora a primátora města České Budějovice Jiřího Svobody Lékařský dům Géčko České Budějovice.

Slavnostního otevření se zúčastnila též ředitelka Všeobecné zdravotní pojišťovny Bronislava Hlachová. I přes nelehkou situaci v oblasti soukromého zdravotnictví je Lékařský dům Géčko důkazem, že je možno vybudovat zařízení, které bude pro Jihočeský kraj přínosné. Projekt Lékařského domu Géčko vznikl s myšlenkou ideálního propojení nákupní zóny a dvou největších sídlišť v Českých Budějovicích. Doplnil tak nabídku hypermarketu Globus a nákupního centra Géčko. Cílem lékařského domu je poskytovat široké spektrum zdravotní péče jak pro obyvatele přilehlého sídliště, tak pro obyvatele z celého regionu a zajistit její co největší dostupnost. Lékařský dům proto sdružuje více než 30 samostatných soukromých ambulancí poskytujících zdravotní péči v nejrůznějších oborech.

Pacienti zde naleznou příjemné moderní prostředí zdravotního střediska. Jeho stavba byla zahájena v červnu roku 2018 a již začátkem letošního května se otevřel svým prvním pacientům, kteří tak mohli využít péče pracoviště angiologie, diabetologie a obezitologie s nutriční poradnou a cvičebním sálem. Nájezd domu je postupný, začátkem června budou otevřeny další ordinace např. zubní oddělení, dentální hygiena, kardiologie, fyzioterapie a další. Lékařský dům Géčko je doplněn o některé služby. V těchto dnech došlo k otevření lékárny, která nepochybně k lékařskému středisku patří. V létě zde bude otevřeno bistro s kavárnou, kde mohou zákazníci doplnit svou energii po návštěvě u lékaře, dát si vydatnou svačinu, lehký oběd, či jen kávu s něčím sladkým. A pro větší jedlíky bude otevřena restaurace Running Sushi. Více najdete na webu.

Kromě prostředí odpovídajícího dnešním standardům zde lékaři nalezli prostory uzpůsobené na míru požadavkům jejich odbornosti. Velká péče byla věnována vnitřní infrastruktuře objektu. Je také třeba zmínit výhodu, která upřednostňuje toto zařízení před ostatními v Českých Budějovicích, a to výborná dopravní obslužnost. Pro lékaře dům přichystal 35 parkovacích míst, pro pacienty jsou připravena k využití parkovací místa Nákupního centra Géčko a hypermarketu Globus. Trolejbusové zastávky městské hromadné dopravy jsou v bezprostřední blízkosti vstupního parteru domu. Pro osoby se sníženou pohyblivostí je při lékařském domě k dispozici dostatek invalidních parkovacích míst a v domě tito pacienti naleznou výtah určený pro lůžkovou přepravu.

Lékařský dům Géčko svým umístěním, architektonickým pojetím a vybavením umožňuje pacientům Českých Budějovic navštěvovat lékaře v prostředí, které klade důraz na osobní přístup, komplexnost nabídky a čistotu. Věříme, že cíl, který si investor společně s lékaři vytýčil, se povedl splnit i v očích obyvatel Českých Budějovic.

Štítky Lékařský dům Géčko, České Budějovice, novinka, dům, Lékařský dům Géčko s.r.o., lékař, Jihočeský kraj, Adam Vojtěch, Jiří Svoboda, Tomáš Jirsa, Ivana Stráská, Ladislav Faktor

Lékařský dům Géčko otevřen  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.