Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hvězda televizní partičky Igor Chmela vystoupí v Metropolu

Igor Chmela, manželé Linda Rybová a David Prachař a Jana Janěková ml. se představí českobudějovickým divákům v komedii pražského Divadla Verze “3 verze života”. Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou dva čtenáři vyrazit na hru zadarmo.

Třikrát to samé a přece jinak. Přijďte se podívat, jaké to je, když dva manželské páry prožijí tři varianty téhož večírku. Diváci tak budou moci nahlédnout do životních situací, které jsou výsledkem náhodných posunů. Je to jako v životě, kdy stačí jedno špatně zvolené slovo ve špatnou chvíli a všechno je jinak.

Divadelní hru 3 verze života uvede Metropol ve čtvrtek 23. května od 19 hodin v divadelním sále. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line. V pordeji budou i před začátkem pořadu.

Soutěž o vstupenky na hru Yasmina Reza: 3 VERZE ŽIVOTA (23. května, DK Metropol, 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na čtvrteční představení. Stačí jen do pondělí 20. května správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Blanka Nováková a Petr Šamal. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Tisková zpráva

Štítky soutěž, Metropol, Igor Chmela, Dům kultury Metropol, Drbna.cz, Linda Rybová, David Prachař, Jana Janěková, vstupenka, Yasmina Rezaová, Blanka Nováková

SOUTĚŽ: Hvězda televizní partičky Igor Chmela vystoupí v Metropolu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.