Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pizza Coloseum je nově v Budějcích. Staňte se součástí týmu italské restaurace

PR článek

Síť italských restaurací Pizza Coloseum konečně rozšířila svou působnost i do jihočeské metropole. Na konci dubna otevřela svou další pobočku a nyní do ní hledá zaměstnance.

Restaurace Pizza Coloseum mají v Česku dlouhou tradici, úspěšně fungují již více než 20 let. Zakládají si na příjemné atmosféře a hlavně dobrém jídle. Vaří jen z těch nejkvalitnějších surovin, které si dováží sami přímo z Itálie. Na jih Evropy pravidelně jezdí a vybírají si zde své dodavatele mezi nejlepšími italskými rodinnými podniky či farmáři.

Chcete se stát součástí týmu pravé italské restaurace i vy?
Aktuálně hledají nové členy týmu na pozice kuchař/kuchařka a číšník/servírka.
V případě zájmu kontaktujte Jana Vrbu na emailu jan.vrba@coloseum.cz nebo na telefonu 777 774 766.

Pizza Coloseum není jen skvělá pizza, ale pestrá nabídka toho nejlepšího z italské gastronomie. Milovníci italské kuchyně na jídelním lístku najdou výběr těstovin, risotta, čerstvé ryby, mořské plody, šťavnatá masa i pestré saláty.

V restauraci dvakrát ročně mění jídelní lístek, pracují se sezónními surovinami, pořádají degustační večery a sledují gastronomické trendy. „Hledání novinek do našich restaurací vzniká už na našich cestách do Itálie, kde sondujeme, jaké jsou právě trendy a co nejvíc lidem chutná. Navštěvujeme dodavatele, trhy a restaurace, ve kterých se inspirujeme. Když nám něco opravdu zachutná, debatujeme o tom, zda by to mohlo fungovat u nás, zda jsme schopni sehnat kvalitní suroviny a jestli jídlo budeme schopni uvařit ve všech restauracích stejně rychle a stejně kvalitně a za přijatelnou cenu,“ vysvětluje šéfkuchař všech restaurací Coloseum Marek Rauvolf.

Štítky Coloseum, pizza, restaurace, práce, České Budějovice, italská kuchyně, maso, těstoviny, salát, mořské plody, Itálie, Evropa, Česko

Pizza Coloseum je nově v Budějcích. Staňte se součástí týmu italské restaurace  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.