Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Na nové pány čekají Karolík, Mau a Karamel

V budějckém depozitu Fráni Šrámka čekají na adopci Karolík, Mau a Karamel. Pokud hledáte nového parťáka pro život, ani s jedním z nich nešlápnete vedle.

Karolík

Karolík je jeden a půl roku starý mazel, což občas skrývá (a před cizími lidmi skrývá i sám sebe). Zezačátku prostě potřebuje pomalý trpělivý přístup, aby svému člověku začal věřit – jinak zatím prchá a přijde až když ležíte v posteli. To by se pak umazlil. Je hravý, až poťouchlý, takže jeho případný kočičí parťák by měl být hravý, ne žádný staroušek, který už chce svůj klid. I tak ale nejraději jí a spí. Zbaští všechno a zbaští toho hodně. Srandovně šmajdá na zadní nožičky a k tomu se mu mezi ně plete jeho chundelatý rostoucí pupík, takže je vtipné ho pozorovat. Je čistotný, zvyklý v bytě a rád spí v posteli. Je kastrovaný a očkovaný.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Mau

Maui je zhruba tři roky stará nádherná černočerná kočička, velmi milá, mazlivá a hlavně upovídaná. Pořád by jenom baštila. Je čistotná, v jídle nevybíravá a velmi hravá. Zvykla si v bytě, ale určitě by se jí líbilo chodit ven – v bezpečné lokalitě nebo na zabezpečené zahradě. Je velmi spokojená jako jedináček, veliká parta koček ji neláká, ale možná že s dalším hravým kočičákem by byla šťastná. Je kastrovaná a očkovaná.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Karamel

Karamelík je při prvním seznámení ještě trochu obezřetný kocourek, ale pokud se mu zalíbíte, vzápětí ho budete mít na klíně. Velmi rád se mazlí – kdykoliv může, už ho máte na klíně nebo v posteli (a rovnou na polštáři nebo na hlavě...). Je závislý na ostatních kočičácích, má mezi nimi své oblíbence, třeba depozitní kočičku Elsičku. V novém domově by tak určitě neměl být sám, je to takový přítula, společnost by mu velmi chyběla. Dekorativního a klidného kocourka Karamelíka nejčastěji uvidíte někde ležet a spát. Je velmi čistotný a v jídle nevybíravý. Jsou mu necelé dva roky, je kastrovaný a očkovaný.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)

Autoři | Foto Kočky ČB

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Fráňa Šrámek, postel

HLEDÁME PÁNÍČKA: Na nové pány čekají Karolík, Mau a Karamel  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.