Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ve Zlíně se nedařilo. Jihostroj prohrál po třinácti vyhraných zápasech

Do Zlína přijel vedoucí tým extraligy, ale domácí ve vyprodané hale podali nejlepší výkon v letošním ročníku extraligy a favorita zaskočili.

Domácí vstoupili do utkání ve vyprodané náhradní hale s ambicí překvapit jasného lídra soutěže a toho již za stavu 5:2 v prvním setu přinutil k timeoutu. Po razantním útoku středem Navláčila si hostující trenér vzal za stavu 9:5 znovu timeout. Do stavu 20:14 domácí dominovali a set následně získali pro sebe v poměru 25:17.
Druhý set byl po celou dobu velmi dramatický a vyrovnaný, aby v koncovce díky skvělému bloku Navláčila domácí odskočili na 23:21, ale hosté vyhrocenou koncovku zvládli a srovnali na 1:1.
Do třetího setu vstoupili lépe domácí a po třetím přímém bodu Vašíčka za stavu 10:5 si trenér Dvořák vzal již druhý TO. V další fázi v setu začali domácí kupit chyby na útoku i přihrávce a za stavu 20:20 přišla znovu vypjatá koncovka, kterou domácí borci tentokrát zvládli 27:25.
Čtvrtý set byl průběhem kopií předešlého a to včetně vyhrocené koncovky, tentokrát za stavu 23:23, kdy nadšeně bojující domácí, podporováni skvělým publikem, získali nejcennější vítězství této sezóny, po nejlepším výkonu v soutěži.

VSC Fatra Zlín –VK  Jihostroj České Budějovice 3:1 (25:17, 23:25, 27:25, 25:23)

Domácí: Navláčil, Barták, Čech, Čechmánek, Adamec, Vašíček, libero Bláha. Střídali Motyčka,Varous

Hosté: Ondrovič, De Amo, Fila, Mach, Křesťan, Staples, libero Kryštof. Střídali: Kraffer, Kupilík, Todua

Štítky volejbal, Jihostroj, zápas, prohra Zlín, Zlín, VSC Fatra Zlín

Ve Zlíně se nedařilo. Jihostroj prohrál po třinácti vyhraných zápasech  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.