Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Obchodní akademii za studiem i zábavou

PR článek

Obchodní akademie Husova 1 v Českých Budějovicích vzdělává a připravuje budoucí administrativní pracovníky, asistentky, účetní, ekonomy, manažery. Co vše taková práce obnáší, si mohli studenti vyzkoušet při přípravě zábavného dopoledne, nazvaného TBT neboli Třída baví třídu.

Než divák uvidí hotový „produkt“, v našem případě v pátek 21. prosince 2018 v KD Vltava, musí studenti začít již mnohem dříve s přípravami. Zajistit sál, prostudovat smlouvu o nájmu, naplánovat program, oslovit a motivovat spolužáky, koordinovat náplň činností, dbát na dodržování termínů, průběžně kontrolovat stav příprav, promyslet co s přijatými peněžními příspěvky a na závěr zhodnotit výsledek. „Zkrátka týmová práce v praxi,“ dodává vyučující Mgr. Jitka Michalová, která studentům s přípravou akce pomáhala.

A jaká byla bilance letošního TBT? Pod názvem „Jednička napříč časem“ se snesla na diváky smršť tance, zpěvu, zdravé studentské satiry, ale nechybělo ani vánoční zamyšlení a rozjímání. Studenti mysleli také na charitu a dobrovolným vstupným podpořili projekt Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata. V programu nevynechali ani marketingovou část a vtipnou reklamou představili produkt studentské společnosti Zordune, kalendář na rok 2019.

O dobré atmosféře ve škole se můžete sami přesvědčit na Dni otevřených dveří v sobotu 12. ledna od 10:00 do 14:00, kdy se na vás těší vyučující a studenti Obchodní akademie, České Budějovice, Husova 1.

Štítky obchodní akademie, den otevřených dveří, Husova, škola, České Budějovice, Český rozhlas

Na Obchodní akademii za studiem i zábavou  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.