Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Darujte k Vánocům dárky na celý život od společnosti KWS

PR článek

Společnost KWS, která se zabývá prodejem a pronájmem lodí a kapitánskými a potápěčskými kurzy, připravila pro vás i vaše blízké jedinečné dárky pod stromeček. Připraveno je hned několik dárkových poukazů, které potěší každého.

Dárky jsou přichystány v podobě dárkových poukazů. Začít můžete u dárku pro všechny, kteří by chtěli prožít zážitky spojené s plavbou na motorovém člunu či plachetnici, ať už na některé z řek či jezer ve vnitrozemí anebo na moři. Svoboda spojená s plavbou na lodi je zážitek sám pro sebe. Udělejte radost sobě nebo někomu blízkému v podobě dárkového poukazu na kurz Mezinárodní průkaz Vůdce malého plavidla.

Pro ty, kdo už mají nějakou tu námořní míli naplutou, ale chtěli by své umění ještě vylepšit, je připraven dárkový poukaz v podobě kondiční plavby na plachetnici v Chorvatsku, anebo poukazy na kapitánské kurzy na moře C a B.

V rámci každého poukazu pro námořníky je navíc možno uplatit slevu ve výši 25 procent na koupi jachtařského oblečení a vybavení značky Magic Marine.

Chcete-li vy anebo někdo z vašich nejbližších objevit svět pod vodou, pak právě dárek v podobě základního potápěčského kurzu OWD udělá pod stromečkem jistě radost. A ještě jako bonus dostanete slevu ve výši 25 procent na koupi základního potápěčského vybavení, ABC – maska, šnorchl, ploutve.

Ti, kteří již svět pod vodou objevili a chtěli by si objevování vylepšit některou z technik AOWD, jistě uvítají dárkové poukazy na kurzy potápění: v suchém obleku, potápění pod ledem, hloubkové potápění, navigace a další. Navíc u každého poukazu na rozšířený potápěčský kurz je ještě dárek v podobě slevy na konkrétní vybavení související s daným kurzem.

Všechny poukazy můžete snadno zakoupit na eshopu KWS. V detailu každého poukazu je link na webové stránky KWS pro více informací včetně kontaktní osoby.

Štítky Vánoce, dárky, KWS, dárkový poukaz, potápění, Chorvatsko

Darujte k Vánocům dárky na celý život od společnosti KWS  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.