Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Osmnáctiletý Patrik Vítovec je zpět u rodičů

Osmnáctiletý Patrik Vítovec odešel z domova v obci Kočín – Temelín dnes, ve středu 10. ledna, v noci. Od té doby se rodičům neozval. Mladík je hluchoněmý, špatné se dorozumívá, komunikuje pouze znakovou řečí. Nemá u sebe mobilní telefon. Není v ohrožení života, jeho zdravotní stav je dobrý. Policie žádá o spolupráci při hledání pohřešovaného mladíka širokou veřejnost.

Pohřešovaný osmnáctiletý Patrik Vítovec z obce Kočín – Temelín je 170 centimetrů vysoký, má střední postavu, hnědozelené oči, hnědočerné krátce střižené vlasy, česané na patku vpravo, je hluchoněmý a používá naslouchátko. Na sobě má tmavě modrou bundu s kapucí, která je lemovaná kožíškem, černo oranžové kalhoty, černé boty s bílým proužkem.

Policie žádá při hledání pohřešovaného Patrika Vítovce o spolupráci širokou veřejnost. „Kdo by mladíka viděl, ať nás přímo kontaktuje na lince tísňového volání 158," žádá policejní mluvčí Milan Bajcura.

AKTUALIZOVÁNO: Osmnáctiletý Patrik Vítovec je zpět u rodičů

Osmnáctiletý Patrik Vítovec byl v noci ze středy 10. ledna na čtvrtek 11. ledna vypátrán na Vltavotýnsku. Chlapec už je zpět u rodičů.

Autoři | Foto koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky Patrik Vítovec, pohřešovaný, policie, pátrání, Temelín, Kočín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Osmnáctiletý Patrik Vítovec je zpět u rodičů  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.