Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž se úzkým otvorem nasoukal do kontejneru na elektroodpad v budějcké Lidické třídě

Kuriózní situace musí občas řešit i českobudějovičtí strážníci. O stříbrné adventní neděli ráno je zaměstnal muž, který vlezl do kontejneru na elektroodpad v Lidické třídě. Naštěstí při svém akrobatickém kousku, když se soukal úzkým otvorem dovnitř i ven, neutrpěl žádnou újmu na zdraví.

Případ muže uzavřeného v kontejneru na elektroodpad řešili o stříbrné adventní neděli v půl deváté ráno strážníci v Lidické třídě v Českých Budějovicích. Městští policisté po příjezdu na místo zjistili, že v kontejneru je jim známý šestadvacetiletý muž bez domova.

„Poté, co se muž vysoukal ven úzkým otvorem, svěřil se strážníkům, že se chtěl pouze schovat před nepřízní počasí. Možnost pobytu v azylovém domě však muž odmítl," uvedla mluvčí českobudějovické městské policie Věra Školková.

„Muž se naštěstí při pobytu v uzavřené nádobě a akrobatické vylézání z ní nezranil, nic si z kontejneru neodnesl a tak ho poté strážníci propustili," podotkla Věra školková a zároveň připomněla podobný případ z minulosti, kdy se muž ale  v úzkém vstupním otvoru kontejneru zaklínil. „Muže museli nakonec z kontejneru vystříhat hasiči. Jeho neuváženým kouskem tak vznikla značná škoda na majetku," dodala.

Štítky kontejner, otvor, muž, strážník, elektroodpad, advent, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se úzkým otvorem nasoukal do kontejneru na elektroodpad v budějcké Lidické třídě  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.